···

El Hierro

Árboles
de viento

···
Ver vídeo Senderos El Hierro
ARCHIPIÉLAGO CANARIO

En esta aventura subo por el desafiante Camino de Jinama y descubro cómo los vientos alisios han peinado en la isla de El Hierro unos árboles singulares.

LAS CAÑADAS DEL TEIDE

I tillegg til selve Teidefjellet, er nok steinformasjonen Roque Cinchado den mest fotograferte naturformasjonen i dette imponerende naturlandskapet. Etter at vi har sett den begynner vi turen på Montaña Blanca, i hjertet av Teide nasjonalpark, der et omfattende nettverk av turstier tar oss til gode utsiktspunkter for å se den vakre og mektige vulkanen. Vi tar tursti nr. 7 i retning utsiktspunktet La Rambleta («Mirador de La Rambleta») for å komme helt til topps.

REFUGIO DE ALTAVISTA

Den samme turstien leder oss til Refugio de Altavista, som ligger på 3270 meters høyde og er den mest høytliggende fjellstuen i Spania. Det tar mellom 4 og 5 timer å gå hit, men det er verdt det. Vi går videre for å gå de siste 2 timene opp til krateret.

TOPPEN AV TEIDE

Vi er på 3720 meters høyde over havet. Jeg har bestemt meg for å se hvordan skyggen av Teide faller over det majestetiske landskapet når det går mot kveld. Jeg blir helt målløs.